perjantai 15. maaliskuuta 2013

Suunnittelua

Päätin kirjoittaa pienestä reissustamme Eurooppaan, jotta a) matka säilyisi yksityiskohtien tasolla muistissa b) siitä ei joutuisi kertomaan tarinaa tyyliin ihan-kiva-matka c) kukaan ei joutuisi kuvasulkeisiin.

Olemme lähdössä reissuun Matin kanssa 19.4. ja suunnitelmat ovat hyvin suurpiirteiset. Minä suunnittelisin suunnittelemasta päästyäni ja läkähdyttäisin meidät Pariisissa minuuttiaikataululla. Matti on huomattavasti boheemimpi, joten suunnitellessani on vastakaiku jäänyt vaisuksi.  Onneksi. Luultavimmin juuri aikatauluttomuus tulee olemaan kaikkein ihaninta.

Sen verran tiedämme, että matka kulkee Ilmajoelta Helsinkiin ja siitä laivalla Tukholmaan. Junailemme itsemme Ruotsin läpi Kööpenhaminaan. Siellä viivähdämme yön ja jatkamme Pariisiin seuraavana iltana. Pariisissa olisi tarkoitus viettää pidempi aika ja sieltä suunnistaa Italiaan, mitä luultavimmin Toscanan alueelle. Ja päästä vielä takaisin Suomeen äitienpäivään mennessä.

Toki interrail-liput ovat ostamatta, hotellit varaamatta ja matkavakuutus hankkimatta. Olen kuitenkin priorisoinut asioita ja eilen löysin reissuun uuden laukun. Matti totesi sen olevan nuorekas (mitä?!) ja mahdutti macbookin sinne. Mitä muuta voisi ihminen toivoa?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta reissulta! Huhtikuussa saattaa jopa päästä hotelleihin/hostelleihin ilman varausta(?), mutta kaverit viettivät viime elokuun autoillen Italian halki ja pääsivät ehkä kahtena yönä nukkumaan sänkyyn - loppuaika siis henkilöautossa jossain parkkipaikoilla :D Oli ollut aika kireä tunnelma loppumatkasta.

    Mutta siis tosi kiva blogi, itselle vaan tulee kova matkakuume :(

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti meille vielä löytyy hotelleita. Se onni lienee, että reissu ajoittuu vasta pääsiäisen jälkeiseen aikaan, joten toivottavasti koko muu Eurooppa ei ole katsastamassa kevättä. Ehkä tässä pitää pikkuhiljaa varailla jo jotakin...:)

    VastaaPoista