keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hulluutta!

Lainasin kirjastosta Helena Petäistön kirjoittaman kirjan "Aamiainen Cocon kanssa ja muita elämyksiä Euroopassa". Tänään aamukahvilla päätin selailla kirjaa, erityisesti Pariisi-osastoa.

Todettakoon, että saatan saada maanisia piirteitä, kun vertailen netissä eri vaihtoehtoja. Kuulemma onnistuin pitämään tämän piirteeni etsiä vielä vähän parempaa, kivempaa, täydellisempää vaihtoehtoa hääsuunnittelussa jotenkin kontrollissa. Tänään itsekuri petti.

Aloin viattomasti googlettaa Petäistön mainitsemia hotelleja, aluksi kalleimmasta päästä siirtyen edullisempiin hotelleihin. Pian olin jo muilla nettisivustoilla vertailemassa hotellien sijaintia, hintoja ja huoneiden varustelutasoa. Laitoin aamukahvin itselleni klo 9.00 ja klo 12.30 poistuin koneelta, varaamatta yhtään hotellia.

Mainitsin Matille hänen töistä tullessaan, että olen vähän katsellut hotelleja. Aloimme yhdessä vertailla niitä. Noin tunnin kuluttua Matin hermot olivat hiukan (vain hiukan) kireällä ja sain katsella hotelleja yksin. Parin tunnin jälkeen suljin koneen pahantuulisena. Edelleenkään varaamatta yhtään hotellia.

Kävellessäni portaita yläkertaan Matti mainitsi päättämättömyydestäni jotain ja painuin takaisin netin ääreen: "Varataanko me nyt sitten se erkkiliikas-hotelli? Mä nyt varaan sen. Varattu." Huokaisin ja buukkasin samalla tohinalla halvimman hotellin Kööpenhaminasta.

Sekoitin autuaasti sekä hotellin että henkilön nimen, Erkki Toivanen (ei Liikanen!) pitää Helena Petäistön mukaan "Pariisin kotinaan" Hôtel de la Tulipea. Me yövymme täällä. Hotelli on Petäistön suositteleman Hôtel de Londres Eiffelin sisarhotelli ja saimme sen alennetulla hinnalla. Se on tosi kiva, eikö? Toivottavasti, ehkä...

On se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti